Фрижидер > Liberton

Liberton LR 160-241F Фрижидер
Liberton LR 160-241F

фрижидер са замрзивачем; кап систем;
60.00x54.00x160.00 цм
Фрижидер Liberton LR 160-241F
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 241.00
Запремина фрижидера (Л): 191.00
Запремина замрзивач (л): 50.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 2
Број врата: 2
Ширина (см): 54.00
дубина (см): 60.00
Висина (цм): 160.00
тежина (кг): 53.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: испод
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 40
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
снага замрзавање (кг/дан): 2.50
самостални хладно очување (Х): 19
Могућност да се промени положај врата
више информација
Liberton LFR 85-88 Фрижидер
Liberton LFR 85-88

замрзивач-орман;
54.00x55.00x84.00 цм
Фрижидер Liberton LFR 85-88
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: замрзивач-орман
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 88.00
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 55.00
дубина (см): 54.00
Висина (цм): 84.00
тежина (кг): 33.00
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 38
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
снага замрзавање (кг/дан): 4.00
самостални хладно очување (Х): 20
више информација
Liberton LFC 83-200 Фрижидер
Liberton LFC 83-200

замрзивач-груди;
56.00x93.00x83.00 цм
Фрижидер Liberton LFC 83-200
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: замрзивач-груди
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 200.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 93.00
дубина (см): 56.00
Висина (цм): 83.00
тежина (кг): 35.50
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 40
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
снага замрзавање (кг/дан): 9.00
самостални хладно очување (Х): 15
више информација
Liberton LFC 88-300 Фрижидер
Liberton LFC 88-300

замрзивач-груди;
65.00x108.00x85.00 цм
Фрижидер Liberton LFC 88-300
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: замрзивач-груди
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 300.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 108.00
дубина (см): 65.00
Висина (цм): 85.00
тежина (кг): 48.30
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 42
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
снага замрзавање (кг/дан): 14.00
самостални хладно очување (Х): 13
више информација
Liberton LFR 175-140 Фрижидер
Liberton LFR 175-140

замрзивач-орман;
60.00x54.00x140.00 цм
Фрижидер Liberton LFR 175-140
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: замрзивач-орман
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 180.00
Запремина замрзивач (л): 170.00
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 54.00
дубина (см): 60.00
Висина (цм): 140.00
тежина (кг): 51.00
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
снага замрзавање (кг/дан): 16.00
самостални хладно очување (Х): 20
више информација
Liberton LMR-128 Фрижидер
Liberton LMR-128

фрижидер са замрзивачем;
56.50x51.90x84.00 цм
Фрижидер Liberton LMR-128
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 128.00
расхладне: р134а (хфц)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 51.90
дубина (см): 56.50
Висина (цм): 84.00
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
више информација
Liberton LMR-128S Фрижидер
Liberton LMR-128S

фрижидер са замрзивачем; упутство;
56.50x51.90x84.00 цм
Фрижидер Liberton LMR-128S
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 128.00
расхладне: р134а (хфц)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 51.90
дубина (см): 56.50
Висина (цм): 84.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
Број компресора: 1
више информација
Liberton LFR 170-247 Фрижидер
Liberton LFR 170-247

замрзивач-орман;
60.00x59.00x169.00 цм
Фрижидер Liberton LFR 170-247
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: замрзивач-орман
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 247.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 59.00
дубина (см): 60.00
Висина (цм): 169.00
тежина (кг): 58.50
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 42
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
снага замрзавање (кг/дан): 17.00
самостални хладно очување (Х): 20
Могућност да се промени положај врата
више информација
Liberton LR 144-227 Фрижидер
Liberton LR 144-227

фрижидер са замрзивачем; кап систем;
59.50x54.00x144.00 цм
Фрижидер Liberton LR 144-227
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 227.00
Запремина фрижидера (Л): 187.00
Запремина замрзивач (л): 40.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 2
Број врата: 2
Ширина (см): 54.00
дубина (см): 59.50
Висина (цм): 144.00
тежина (кг): 45.40
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 41
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
снага замрзавање (кг/дан): 2.00
самостални хладно очување (Х): 17
Могућност да се промени положај врата
више информација
Liberton LR-120-204 Фрижидер
Liberton LR-120-204

фрижидер са замрзивачем; кап систем;
60.00x54.00x120.00 цм
Фрижидер Liberton LR-120-204
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 171.00
Запремина фрижидера (Л): 131.00
Запремина замрзивач (л): 40.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 2
Број врата: 2
Ширина (см): 54.00
дубина (см): 60.00
Висина (цм): 120.00
тежина (кг): 42.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 40
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
снага замрзавање (кг/дан): 3.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
Liberton LR 181-272F Фрижидер
Liberton LR 181-272F

фрижидер са замрзивачем; кап систем;
60.00x54.00x181.00 цм
Фрижидер Liberton LR 181-272F
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 272.00
Запремина фрижидера (Л): 191.00
Запремина замрзивач (л): 81.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 2
Број врата: 2
Ширина (см): 54.00
дубина (см): 60.00
Висина (цм): 181.00
тежина (кг): 59.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: испод
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 40
снага замрзавање (кг/дан): 4.50
самостални хладно очување (Х): 15
Могућност да се промени положај врата
више информација
Liberton LR 140-217 Фрижидер
Liberton LR 140-217

фрижидер са замрзивачем; кап систем;
60.00x54.00x140.00 цм
Фрижидер Liberton LR 140-217
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 217.00
Запремина фрижидера (Л): 177.00
Запремина замрзивач (л): 40.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 2
Број врата: 2
Ширина (см): 54.00
дубина (см): 60.00
Висина (цм): 140.00
тежина (кг): 45.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 40
снага замрзавање (кг/дан): 3.00
самостални хладно очување (Х): 16
Могућност да се промени положај врата
више информација
Liberton LFR 144-180 Фрижидер
Liberton LFR 144-180

замрзивач-орман;
57.00x55.00x144.00 цм
Фрижидер Liberton LFR 144-180
произвођач: Liberton
Тип фрижидер: замрзивач-орман
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 180.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 55.00
дубина (см): 57.00
Висина (цм): 144.00
тежина (кг): 53.00
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 40
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
снага замрзавање (кг/дан): 8.00
самостални хладно очување (Х): 20
Могућност да се промени положај врата
више информација

Молим вас помозите пројекту! Молимо их поделите! Хвала вам!

LINK:
BB CODE:
HTML CODE:

Молим вас помозите пројекту: Хвала вам!

Фрижидер > Liberton2019-2020
e-collantes.com
пронађу свој производ!