Фрижидер > SUPRA

SUPRA CFS-201 Фрижидер
SUPRA CFS-201

замрзивач-груди;
59.00x87.00x85.00 цм
Фрижидер SUPRA CFS-201
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: замрзивач-груди
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 200.00
расхладне: р134а (хфц)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 87.00
дубина (см): 59.00
Висина (цм): 85.00
тежина (кг): 41.00
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
више информација
SUPRA CFS-151 Фрижидер
SUPRA CFS-151

замрзивач-груди;
59.00x70.00x85.00 цм
Фрижидер SUPRA CFS-151
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: замрзивач-груди
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 150.00
расхладне: р134а (хфц)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 70.00
дубина (см): 59.00
Висина (цм): 85.00
тежина (кг): 36.00
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
више информација
SUPRA CFS-101 Фрижидер
SUPRA CFS-101

замрзивач-груди;
59.00x52.50x85.00 цм
Фрижидер SUPRA CFS-101
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: замрзивач-груди
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 100.00
расхладне: р134а (хфц)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 52.50
дубина (см): 59.00
Висина (цм): 85.00
тежина (кг): 31.00
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
више информација
SUPRA RF-084 Фрижидер
SUPRA RF-084

фрижидер са замрзивачем; упутство;
48.00x40.00x83.10 цм
Фрижидер SUPRA RF-084
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 80.00
Запремина фрижидера (Л): 72.00
Запремина замрзивач (л): 8.00
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 40.00
дубина (см): 48.00
Висина (цм): 83.10
тежина (кг): 17.50
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Могућност да се промени положај врата
више информација
SUPRA RF-054 Фрижидер
SUPRA RF-054

фрижидер са замрзивачем; упутство;
46.50x51.00x50.00 цм
Фрижидер SUPRA RF-054
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 50.00
Запремина фрижидера (Л): 45.00
Запремина замрзивач (л): 5.00
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 51.00
дубина (см): 46.50
Висина (цм): 50.00
тежина (кг): 17.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Могућност да се промени положај врата
више информација
SUPRA TRF-030 Фрижидер
SUPRA TRF-030

фрижидер без замрзивача;
40.20x42.00x48.50 цм
Фрижидер SUPRA TRF-030
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: фрижидер без замрзивача
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 30.00
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 42.00
дубина (см): 40.20
Висина (цм): 48.50
тежина (кг): 10.00
фрижидер локација: стоји одвојено
Број компресора: 1
више информација
SUPRA RF-050 Фрижидер
SUPRA RF-050

фрижидер са замрзивачем; упутство;
48.50x44.40x49.50 цм
Фрижидер SUPRA RF-050
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 46.00
Запремина фрижидера (Л): 42.00
Запремина замрзивач (л): 4.00
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 44.40
дубина (см): 48.50
Висина (цм): 49.50
тежина (кг): 17.50
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
више информација
SUPRA FFS-090 Фрижидер
SUPRA FFS-090

замрзивач-орман;
56.20x55.10x84.20 цм
Фрижидер SUPRA FFS-090
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: замрзивач-орман
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 86.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 55.10
дубина (см): 56.20
Висина (цм): 84.20
тежина (кг): 31.50
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
више информација
SUPRA RF-080 Фрижидер
SUPRA RF-080

фрижидер са замрзивачем; упутство;
50.00x48.60x62.70 цм
Фрижидер SUPRA RF-080
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 72.00
Запремина фрижидера (Л): 65.00
Запремина замрзивач (л): 7.00
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 48.60
дубина (см): 50.00
Висина (цм): 62.70
тежина (кг): 19.50
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
више информација
SUPRA RF-54 Фрижидер
SUPRA RF-54

фрижидер са замрзивачем; упутство;
50.00x51.00x46.50 цм
Фрижидер SUPRA RF-54
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 50.00
Запремина фрижидера (Л): 45.00
Запремина замрзивач (л): 5.00
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 51.00
дубина (см): 50.00
Висина (цм): 46.50
тежина (кг): 17.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
додатне опције: super замрзавање
више информација
SUPRA RF-94 Фрижидер
SUPRA RF-94

фрижидер са замрзивачем; кап систем;
45.00x45.00x81.70 цм
Фрижидер SUPRA RF-94
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 86.00
Запремина фрижидера (Л): 76.00
Запремина замрзивач (л): 10.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 45.00
дубина (см): 45.00
Висина (цм): 81.70
тежина (кг): 21.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Потрошња струје (кВх/год): 138.00
више информација
SUPRA CFS-200 Фрижидер
SUPRA CFS-200

замрзивач-груди;
56.50x90.00x84.40 цм
Фрижидер SUPRA CFS-200
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: замрзивач-груди
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 200.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 2
Број врата: 2
Ширина (см): 90.00
дубина (см): 56.50
Висина (цм): 84.40
тежина (кг): 36.50
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
снага замрзавање (кг/дан): 11.00
више информација
SUPRA CFS-100 Фрижидер
SUPRA CFS-100

замрзивач-груди;
53.30x62.50x83.30 цм
Фрижидер SUPRA CFS-100
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: замрзивач-груди
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 100.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 62.50
дубина (см): 53.30
Висина (цм): 83.30
тежина (кг): 28.00
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
више информација
SUPRA CFS-150 Фрижидер
SUPRA CFS-150

замрзивач-груди;
52.50x81.50x83.30 цм
Фрижидер SUPRA CFS-150
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: замрзивач-груди
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 150.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 81.50
дубина (см): 52.50
Висина (цм): 83.30
тежина (кг): 32.50
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
снага замрзавање (кг/дан): 8.00
више информација
SUPRA RF-92 Фрижидер
SUPRA RF-92

фрижидер са замрзивачем; упутство;
50.40x46.30x85.80 цм
Фрижидер SUPRA RF-92
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 90.00
Запремина фрижидера (Л): 84.00
Запремина замрзивач (л): 6.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 46.30
дубина (см): 50.40
Висина (цм): 85.80
тежина (кг): 24.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Потрошња струје (кВх/год): 138.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
SUPRA RF-52 Фрижидер
SUPRA RF-52

фрижидер са замрзивачем; упутство;
50.40x46.30x51.50 цм
Фрижидер SUPRA RF-52
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 50.00
Запремина фрижидера (Л): 46.00
Запремина замрзивач (л): 4.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 46.30
дубина (см): 50.40
Висина (цм): 51.50
тежина (кг): 18.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Потрошња струје (кВх/год): 106.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
SUPRA CFS-205 Фрижидер
SUPRA CFS-205

замрзивач-груди;
52.30x94.50x85.00 цм
Фрижидер SUPRA CFS-205
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: замрзивач-груди
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 203.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 94.50
дубина (см): 52.30
Висина (цм): 85.00
тежина (кг): 35.00
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 40
Потрошња струје (кВх/год): 219.00
снага замрзавање (кг/дан): 9.00
више информација
SUPRA CFS-105 Фрижидер
SUPRA CFS-105

замрзивач-груди;
52.30x56.50x85.00 цм
Фрижидер SUPRA CFS-105
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: замрзивач-груди
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 110.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 56.50
дубина (см): 52.30
Висина (цм): 85.00
тежина (кг): 25.00
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Потрошња струје (кВх/год): 168.00
снага замрзавање (кг/дан): 4.50
више информација
SUPRA RF-055 Фрижидер
SUPRA RF-055

упутство;
49.20x45.00x47.20 цм
Фрижидер SUPRA RF-055
произвођач: SUPRA
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 53.00
Запремина фрижидера (Л): 48.00
Запремина замрзивач (л): 5.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 45.00
дубина (см): 49.20
Висина (цм): 47.20
тежина (кг): 15.00
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 39
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
SUPRA CFS-155 Фрижидер
SUPRA CFS-155

замрзивач-груди;
52.30x73.00x85.00 цм
Фрижидер SUPRA CFS-155
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: замрзивач-груди
укупна запремина фрижидера (Л): 148.00
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 73.00
дубина (см): 52.30
Висина (цм): 85.00
тежина (кг): 30.00
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 40
Потрошња струје (кВх/год): 190.00
снага замрзавање (кг/дан): 6.50
више информација
SUPRA RF-097T Фрижидер
SUPRA RF-097T

упутство;
47.00x49.20x83.70 цм
Фрижидер SUPRA RF-097T
произвођач: SUPRA
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 164.00
Запремина фрижидера (Л): 96.00
Запремина замрзивач (л): 68.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 2
Број врата: 2
Ширина (см): 49.20
дубина (см): 47.00
Висина (цм): 83.70
тежина (кг): 25.60
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 39
Потрошња струје (кВх/год): 160.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
SUPRA FFS-105 Фрижидер
SUPRA FFS-105

замрзивач-орман;
57.30x55.30x84.50 цм
Фрижидер SUPRA FFS-105
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: замрзивач-орман
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 100.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 55.30
дубина (см): 57.30
Висина (цм): 84.50
тежина (кг): 33.50
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
SUPRA RF-075 Фрижидер
SUPRA RF-075

упутство;
51.00x44.50x63.00 цм
Фрижидер SUPRA RF-075
произвођач: SUPRA
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 74.00
Запремина фрижидера (Л): 69.00
Запремина замрзивач (л): 5.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 44.50
дубина (см): 51.00
Висина (цм): 63.00
тежина (кг): 16.00
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
SUPRA FFS-085 Фрижидер
SUPRA FFS-085

замрзивач-орман;
54.00x50.10x84.50 цм
Фрижидер SUPRA FFS-085
произвођач: SUPRA
Тип фрижидер: замрзивач-орман
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 80.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 50.10
дубина (см): 54.00
Висина (цм): 84.50
тежина (кг): 31.00
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
SUPRA RF-095 Фрижидер
SUPRA RF-095

упутство;
47.20x45.00x85.00 цм
Фрижидер SUPRA RF-095
произвођач: SUPRA
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 94.00
Запремина фрижидера (Л): 85.00
Запремина замрзивач (л): 8.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 45.00
дубина (см): 47.20
Висина (цм): 85.00
тежина (кг): 20.00
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
Могућност да се промени положај врата
више информација

Молим вас помозите пројекту! Молимо их поделите! Хвала вам!

LINK:
BB CODE:
HTML CODE:

Молим вас помозите пројекту: Хвала вам!

Фрижидер > SUPRA2019-2020
e-collantes.com
пронађу свој производ!