Фрижидер > MPM

MPM 48-CT-07 Фрижидер
MPM 48-CT-07

фрижидер без замрзивача; кап систем;
48.00x43.00x51.00 цм
Фрижидер MPM 48-CT-07
произвођач: MPM
Тип фрижидер: фрижидер без замрзивача
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 48.00
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 43.00
дубина (см): 48.00
Висина (цм): 51.00
тежина (кг): 10.00
фрижидер локација: стоји одвојено
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број компресора: 1
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 46-CJ-01 Фрижидер
MPM 46-CJ-01

фрижидер са замрзивачем;
51.00x43.00x48.00 цм
Фрижидер MPM 46-CJ-01
произвођач: MPM
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 46.00
Запремина фрижидера (Л): 41.00
Запремина замрзивач (л): 5.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 43.00
дубина (см): 51.00
Висина (цм): 48.00
тежина (кг): 15.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 40
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 46-CJ-02 Фрижидер
MPM 46-CJ-02

фрижидер са замрзивачем;
51.00x43.00x48.00 цм
Фрижидер MPM 46-CJ-02
произвођач: MPM
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 46.00
Запремина фрижидера (Л): 41.00
Запремина замрзивач (л): 5.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 43.00
дубина (см): 51.00
Висина (цм): 48.00
тежина (кг): 15.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 40
Потрошња струје (кВх/год): 0.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 100-ZS-05H Фрижидер
MPM 100-ZS-05H

замрзивач-орман;
58.00x55.00x85.00 цм
Фрижидер MPM 100-ZS-05H
произвођач: MPM
Тип фрижидер: замрзивач-орман
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 100.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 55.00
дубина (см): 58.00
Висина (цм): 85.00
тежина (кг): 34.00
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 40
снага замрзавање (кг/дан): 4.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 105-CJ-12 Фрижидер
MPM 105-CJ-12

фрижидер са замрзивачем; упутство;
49.00x48.00x83.00 цм
Фрижидер MPM 105-CJ-12
произвођач: MPM
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 95.00
Запремина фрижидера (Л): 83.00
Запремина замрзивач (л): 12.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 48.00
дубина (см): 49.00
Висина (цм): 83.00
тежина (кг): 23.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 39
Потрошња струје (кВх/год): 113.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 99-CJ-09 Фрижидер
MPM 99-CJ-09

фрижидер са замрзивачем; упутство;
50.00x48.00x84.00 цм
Фрижидер MPM 99-CJ-09
произвођач: MPM
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 90.00
Запремина фрижидера (Л): 80.00
Запремина замрзивач (л): 10.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 48.00
дубина (см): 50.00
Висина (цм): 84.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 39
Потрошња струје (кВх/год): 110.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 47-CJ-06G Фрижидер
MPM 47-CJ-06G

фрижидер са замрзивачем; упутство;
48.50x44.40x49.50 цм
Фрижидер MPM 47-CJ-06G
произвођач: MPM
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 47.00
Запремина фрижидера (Л): 42.00
Запремина замрзивач (л): 5.00
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 44.40
дубина (см): 48.50
Висина (цм): 49.50
тежина (кг): 17.50
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 42
Потрошња струје (кВх/год): 106.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 138-KB-10 Фрижидер
MPM 138-KB-10

фрижидер са замрзивачем; кап систем;
54.00x45.00x140.00 цм
Фрижидер MPM 138-KB-10
произвођач: MPM
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 138.00
Запремина фрижидера (Л): 106.00
Запремина замрзивач (л): 32.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 2
Број врата: 2
Ширина (см): 45.00
дубина (см): 54.00
Висина (цм): 140.00
тежина (кг): 44.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: испод
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 39
Потрошња струје (кВх/год): 186.00
снага замрзавање (кг/дан): 2.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 138-KB-11 Фрижидер
MPM 138-KB-11

фрижидер са замрзивачем; кап систем;
54.00x45.00x140.00 цм
Фрижидер MPM 138-KB-11
произвођач: MPM
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 138.00
Запремина фрижидера (Л): 106.00
Запремина замрзивач (л): 32.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 2
Број врата: 2
Ширина (см): 45.00
дубина (см): 54.00
Висина (цм): 140.00
тежина (кг): 44.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: испод
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 39
Потрошња струје (кВх/год): 186.00
снага замрзавање (кг/дан): 2.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 240-ZS-02/A Фрижидер
MPM 240-ZS-02/A

замрзивач-орман;
63.00x60.00x150.00 цм
Фрижидер MPM 240-ZS-02/A
произвођач: MPM
Тип фрижидер: замрзивач-орман
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 240.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 60.00
дубина (см): 63.00
Висина (цм): 150.00
тежина (кг): 57.00
фрижидер локација: стоји одвојено
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 41
додатне опције: super замрзавање
Потрошња струје (кВх/год): 260.00
снага замрзавање (кг/дан): 20.00
самостални хладно очување (Х): 15
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 263-CZ-06/A Фрижидер
MPM 263-CZ-06/A

фрижидер са замрзивачем; кап систем;
63.00x60.00x154.00 цм
Фрижидер MPM 263-CZ-06/A
произвођач: MPM
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 263.00
Запремина фрижидера (Л): 210.00
Запремина замрзивач (л): 53.00
број фотоапарата: 2
Број врата: 2
Ширина (см): 60.00
дубина (см): 63.00
Висина (цм): 154.00
тежина (кг): 59.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: изнад
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 40
додатне опције: super замрзавање
Потрошња струје (кВх/год): 240.00
снага замрзавање (кг/дан): 3.50
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 221-KB-21/A Фрижидер
MPM 221-KB-21/A

фрижидер са замрзивачем; кап систем;
60.00x54.00x181.00 цм
Фрижидер MPM 221-KB-21/A
произвођач: MPM
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 221.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 2
Број врата: 2
Ширина (см): 54.00
дубина (см): 60.00
Висина (цм): 181.00
тежина (кг): 55.00
фрижидер локација: стоји одвојено
замрзивач локација: испод
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 39
Потрошња струје (кВх/год): 214.00
снага замрзавање (кг/дан): 2.00
самостални хладно очување (Х): 14
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 47-CJ-11G Фрижидер
MPM 47-CJ-11G

упутство;
48.00x44.00x50.00 цм
Фрижидер MPM 47-CJ-11G
произвођач: MPM
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 47.00
Запремина фрижидера (Л): 42.00
Запремина замрзивач (л): 5.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 44.00
дубина (см): 48.00
Висина (цм): 50.00
тежина (кг): 17.50
начин за одмрзавање фрижидера: упутство
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 42
Потрошња струје (кВх/год): 106.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 80-ZS-06 Фрижидер
MPM 80-ZS-06

замрзивач-орман;
50.00x48.00x84.00 цм
Фрижидер MPM 80-ZS-06
произвођач: MPM
Тип фрижидер: замрзивач-орман
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 64.00
расхладне: р600а (изобутан)
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 48.00
дубина (см): 50.00
Висина (цм): 84.00
тежина (кг): 26.00
начин да се отапање: упутство
Број компресора: 1
Ниво буке (дБ): 41
Потрошња струје (кВх/год): 145.00
снага замрзавање (кг/дан): 3.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
MPM 30-MBS-01 Фрижидер
MPM 30-MBS-01

кап систем;
41.50x40.00x53.00 цм
Фрижидер MPM 30-MBS-01
произвођач: MPM
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 28.00
број фотоапарата: 1
Број врата: 1
Ширина (см): 40.00
дубина (см): 41.50
Висина (цм): 53.00
тежина (кг): 11.00
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број компресора: 1
Потрошња струје (кВх/год): 301.00
више информација

Молим вас помозите пројекту! Молимо их поделите! Хвала вам!

LINK:
BB CODE:
HTML CODE:

Молим вас помозите пројекту: Хвала вам!

Фрижидер > MPM



2019-2020
e-collantes.com
пронађу свој производ!